Hei på deg!

Da har høsten startet, og jeg har gått inn i skrivehula.

Forfatterlivet innholder så mange flere oppgaver enn det jeg forestilte meg da jeg startet. For da boka var ferdig, så var det like mye arbeid igjen med å vise at den finnes. For det faller mange skjulte perler, som aldri blir oppdaget i bokhandlernes velfylte hyller.
Men på grunn av deg, og alle andre vakre sjeler der ute, så klarte jeg å nå over 100 bokhandlere før sommeren. Og over 1000 eksemplarer av Glimmersvippen kom hjem til nye eiere i løpet av fire måneder. I løpet av høsten blir også lydboka klar for salg, og mens jeg skriver på nye deler av eventyret, oversettes Glimmersvippen til engelsk. Det blir veldig spennende å se hvordan historien framstår på et annet språk.

Nå skal endelig historien om Myra og Frans fortsette, og jeg håper du blir med videre på reisen til eventyrlandet Oria.
Tusen takk for at du har vært med så langt, og ha en nydelig høstdag 

Skriveklem

Birgitte