Nytt opplag – nye muligheter

Photo: Marie Edholm Andresen,

For 10 år siden startet eventyret om Myra, Frans og Oria. Det ulmet i mange år før jeg endelig fikk bestemt meg. I 2019 oppdaget jeg et skrivekurs med Forfatterskolen som ble starten på forfatterskapet mitt. Med Høvdingen (altså min mann) sine ord i bakhodet: «Skal du gjøre det, så gjør det ordentlig!» startet jeg seriøst med å ta tak i galskapen og forme den ut til en helhet.

På veien traff jeg flere redaktører inntil jeg kom «hjem» til Nina Grove Hansen som virkelig strakk skrivefingrene mine til det ytterste. Resultatet ble en debutbok som jeg er stolt av, nettopp fordi jeg vet at jeg har gjort mitt aller beste. Og jeg vet at den har høy kvalitet fordi jeg ikke tok noen snarveier.

I går kom andre opplag av Glimmersvippen – 2000 nye bøker! I dag tok Sentraldistribusjonen over etter at første opplag på 1000 er i ferd med å bli tomt. Både bokhandlere og bokbloggere har kommet med fantastiske tilbakemeldinger.Tar med den siste jeg fikk:

«Er du på leting etter en spennende og magisk bok? Glimmersvippen anbefales på det varmeste» Innkjøpssjef for barne- og ungdomslitteratur hos Norli i Bogstadveien.

Dette motiverer og skaper tro på at det er mange veier inn i forfatterskap. Jeg tror på å drømme skamløst og brenne for historiene. Derfor går jeg på videre og er spent på hvor langt jeg kommer. Fremover stiller jeg på en del signeringer, på stand og festivaler og hakker tenner mens jeg venter på svar fra Innkjøpsordningen. Vil boka bli kjøpt inn i alle bibliotekene? Det hadde vært en drøm.

Denne bloggen starter jeg for å dele om forfatterlivet, bonden (altså meg) på jakt etter gård og mitt fantasyunivers. Og har du noe på hjertet så kom gjerne med innspill og spørsmål.